Wednesday, February 15, 2012

Adios po

Adios Kota Bharu. Orang cakap kalau sayang tinggal-tinggalkan, tak gitu ? hehe. OMG ! *mulut terlopong . Lagi dua hari akan bertolak balik ke Johor yang jauh nun dihujung dunia tu. Tak sabar pun ada, tak nak balik pun ada. Pejam celik pejam celik dah sebulan cuti rupanya. Baru sedar dah sebulan ku menternak lemak kat rumah, dan hari ini masuk kali kedua ku berjogging. Oh sungguh memalukan. Tengok tu hari tu macam-macam azam pasang sebelum balik. Tapi masak I buat ye , cuma bab exercise ni je kurang menjadi. Bukan tak nak buat tapi sayang la lemak, bversungguh-sungguh I makan taw.

Lagi dua hari nak berangkat ke Johor tersayang tak sabar nak tengok bilik tersayang bantal busuk tersayang dan tak sabar nak jumpa semua yang tersayang. So far sebulan kat rumah ni I dah berjaya gained some weight . Banyak manfaat kat rumah sebenarnya, cuma yang kurang bermanfaat adalah boros berbelanja. Yang tu agak kurang manfaatnya. Lepas ni I nak belajar manage duit sebaik mungkin. Study rajin-rajin bak kata Tasha study demi masa depan yang cerah. Hati dah rindu semua orang tersayang kat batu pahat tu.

Oh sebelum tu Alhamdulillah cuti sebulan berjaya di habiskan dengan jayanya . Yeay untuk diri sendiri. Tepuk-tepuk bantal.

p/s : Do pray for my safe journey. :)

xoxo,
aten syg

No comments:

Post a Comment

sila komen komen