Monday, January 16, 2012

Hari dua

Baru dua hari kat rumah, hati dah rindu-rindu. Oh masa cepatlah kau berlalu, baru dua hari dah haru-biru.
Padahal hati orang kat sana pun ku tak tahu, tapi diam-diam ku terima pesanan rindu. # erk , afesal tetibe gua jiwang neh ? Pang !

             Dah dua hari kat rumah, bahagia betol hati ni. Misi untuk menyediakan bekfes untuk adik-adik pun dah dua hari berjalan. Sediakan lunch untuk dorang pun saya juga. Alhamdulillah, what a good start. Kat rumah mak aiii, ibu kejut dorang dengan I sekali terbangun bukan dorang yang bangun. Bukan main liat sorang-sorang nak bangun. Nasib baik dapat ibu yang penyabar kalau tak confirm kena simbah sorang-sorang ni. Sepuluh kali kejut pun masih dalam selimut. Haiyaa, budak-budak zaman sekarang. Tapiiiiiii, kalau ajak keluar je ya Allah laju je bangun. Tak payah bising-bising suruh mandi bersiap, semua laju je tanpa arahan. So far, masih lagi dalam proses untuk sharping my cooking skill. Hari ni I masak ayam paprik, hee. Ibu call suruh buat paprik td. I rated it 3.5/5. Kang cakap 5/5 over pulak.

            Oh tadi dengar lagu angkasa mati-mati ingatkan Yuna yang nyanyi. Gosh, her voice sounds exactly like Yuna. Sekali artis baru Diandra Arjunaidi. Then, bila belek-belek youtube tengok vids si Diandra ni teringat kawan kat matrik dulu Bella. Muka nak iras and cara pun macam lebey kurang. Rindu Bella. Well itu je kot update untuk these two days homie. Take care guys, have a great cuti ! :)


Shes cute. cute . cute. cute. okay cute. :)




xoxo,
atenNERD

No comments:

Post a Comment

sila komen komen