Tuesday, December 20, 2011

Hari ini dalam sejarah

Ya Allah sebelum taip ni rasa macam nak tampar pipi ni laju-laju sebab macam mana boleh tertinggal handphone dan clutch padahal masa nak balik dari lab tadi dah pegang dah. Adoi. Masuk je dalam kereta baru sedar clutch tak ada kat tangan. Okay fine, tertinggal dalam lab. Cepat-cepat lari pergi lab skali madam dah kunci lab tu. Lagi memedihkan hati bila handphone madam out of battery so tak boleh nak call technician yang jaga lab tu. So, nampak gayanye terpaksa lah clutch dan handphone saya bermalam di lab malam ni. Duduk bebaik ye sayang. Besok pagi-pagi buta mummy pergi claim korang dekat lab okay.

p/s: macam nak tampar je pipi ni laju-laju. Apesal lah careless sangat arini ? *sigh

xoxo,
atenNERD

No comments:

Post a Comment

sila komen komen