Tuesday, October 4, 2011

I'm back

Tarik nafas dalam-dalam dan mula bernafas. Alhamdulillah dah selamat tiba di bumi Johor yang best ni . Tapi hati ni dah rindu Kelantan yang jauh tu. Takpe, raya haji nanti kita balik sana ye. Ya Allah tak tahu mana patut mula sebab baru dapat update kan. Dekat sebulan kot tak update ape-ape. Serius, rindu nak menaip tapi tiap kali online je mesti lost idea. Ini pun masih tercari-cari mana patut dimulakan. Okay sebelum jauh melalut meh sini nak update sikit. Sekarang ni saya adalah pelajar tahun dua. Pejam celik dah 2 tahun kat sini . How times fly. Pheww pheww pheww. Macam-macam dugaan tapi masih mampu tersenyum. Jyeah, you rock girl ! Senyum untuk awet muda. So far, Alhamdulillah hidup makin best sekarang.

Spaghetti with love. Yummayh. :P

p/s: Will update some more later. Tadaaa. :)

xoxo,
aten NERD

2 comments:

sila komen komen