Friday, October 7, 2011

Ibu kata



Ibu kata lelaki kalau ada masa untuk tengok bola then tak berkepit 24/7 dengan kita tu normal. Kalau tengok ayah pun memang suka bola. Tiap kali ada match yang best ayah akan tengok especially kalau adik dia yang on team malam tu. To show his support to their own family members. Adik bujang pun turut serta including Habib yang berumur 10 tahun akan join ke stadium.

Ibu kata lelaki kalau suka main game tu pun normal. Macam adik-adik bujang saya kat rumah. Weeknight je diorang akan main game bersama. Sebab sorang kat hostel sorang lagi kat rumah excluding the youngest one. Habib. Tapi habib pun join skali.

Tapi saya masih lagi musykil. Perempuan selalu fikir mereka diabaikan. Jadi jangan berangan untuk dapat suami yang asyik berkepit 24/7 thats not normal. So kalau boyfriend anda tak reply message time die tengok bola atau tengah main game please understand them. It means alot. Dont just brag with the smallest thing. Come on girls, they have their own life too. It wont show your maturity. A guy would waste his time over video games and football, the way a girl would do over her romance novels and make-upsThat just my point of view. In a relationship, jealousy is needed in a right amount. Not too much, the lesser the better.

This is much better than texting/ chatting with another girls. 



xoxo,
aten NERD

1 comment:

sila komen komen