Wednesday, June 1, 2011

Jalan-jalan cari makan

Cerita pasal bab makan ni tak silap minggu lepas JJCM ada review tempat yang kitorang makan ni. Chimchum ! Korang pernah try tak ? Kalau area Kota Bharu ni chimchum mendapat sambutan hangat. Tahu tak kenapa ? Sebab dengan hanya bayaran sebanyak rm15.90 untuk dewasa dan rm9 untuk kanak-kanak korang boleh ambik apa saja yang korang nak makan not including drinks. Ala-ala steamboat gitu. Self service. Ambik lah berapa banyak yang korang nak. So last week memandangkan Syawalini , sudah selamat sampai dari US untuk menghabiskan cuti , kitorang gather ramai-ramai keluar makan bersama after 5 / 6 years tak bertemu muka. Memang tak best kalau cerita tanpa gambar kan ? Ni saya dah kidnap few pictures from Syawal. Layan. :)

yummy-yummy. 


Acara rendam merendam. Sup rendaman itu sedap. 


Makan besar bersama exclassmates form 3. 

Aten, Nurin,Fina, Girah, Iffah, Syawal, Shaini. <3

Actually saya join dua group. Lagi satu group is Nuni, Rina dan Eq tapi maaf gambar belum sempat diupload akibat Rina sedang busy bekerja. Nanti dah upload saya update dalam ni. Grr ! Perut berbunyi tapi kena fikir dua kali sebelum makan. Risau berat makin bertambah. Musim cuti ni la dia nak mengemok. Damnit. :(

p/s : Nanti saya update pasal cousin kawen pulak. Tak sabar ni. Tunggu foto je. Bab kawen je mesti eksaited. 

xoxo,
aten NERD


1 comment:

  1. memang best aten :)

    makan sampai nak pengsan ...hehe


    (:

    ReplyDelete

sila komen komen