Tuesday, June 28, 2011

Heaven betol.

Seminggu saya kat KL. Alhamdulillah semalam jam 6.15 petang saya bertolak dari sana dan tepat jam 7.10 petang saya sudah mencecah bumi Kota Bharu. Actually ada dua event yang saya join. Pertama, MASUM. Tapi, bukan saya yang jadi pemain. Saya hanya menjadi photog yg tidak berbayar bagi pihak cousin saya saja. Ceritanye macam ni, disebabkan saya nak sangat pergi PECAH (Pesta Cakna Hujah ) kat UPM hari tu saya terpaksa pergi 5 hari lebih awal dari tarikh yang sepatutnya. Plan asalnya saya akan bertolak bersama cousin pada malam Khamis namun atas sebab yang tak dapat dielakkan saya terpaksa berkampung di KL beberapa hari lebih awal. Namun itu tidak menjadi masalah sebab seronok gila even bukan saya yang sertai netball. Sempat saya merakam kan beberapa ratus keping gambar ketika berada di Universiti Malaya dan UPM.

UTM netballers, PINK. my favourite.

1st match USM vs UTM.

This is UKM netballers. I love their blue skirts.

Her height is ONLY 182cm. Duhh. -.-' Enough said, envy her height.

F.O.S. alone and abandoned.

Sushi KING with all the doctors. :)

Most of em are medical students yet they are good in playing netball. Adored.

Cheerful.

My last night on UM. After Mid Valley-ing.
With lovely shida. yummy. Tasha suka pic ni. :)
Kak Diana briefing pasal debat. Thank you for sharing with us. :)
Tasha with Mr. President. :)
Never stop kepoching.
Second mock.
Tasha's place. Lappy shida interframed.
Shida ngan KakNadya Bidadari.
UPM.

 








Jumping HIGH ! Yeeaahh !!




 Tamat cerita UM & UPM.
Terima kasih untuk percutian yang berilmiah ini. :)



xoxo,
aten NERD






4 comments:

  1. ahaaaa jelesnyaaaa atenn ! mesti seronok jumpe korggg <3 boleh gossipsssss, karok etc etc. miss u guys sangatt. heeks. *hugsss

    ReplyDelete
  2. kak fazzzzzzzzzzzz ! we miss you tooo ! kalau kak faz ada it should be more Fun fun . so hows operation so far ? hows ur gum ? getwell soon. okay :)

    ReplyDelete
  3. hahaha eceehhhhh. tak mampu dah nak enjoy dgn korg. terasa tua di saat ni sobsss. gigi ok dah, smlm cabut jahitan gusi. tp ngilu lah. duhh :)

    ReplyDelete
  4. hahaha ecehhhh. tak mampu da nak join korg skrg. terasa tua diri ini :P operation ok je, and bru je bukak jahitan smlm. ohh ngiluuu :|

    ReplyDelete

sila komen komen