Friday, May 20, 2011

UiTM di hatiku

Tidak. UiTM bukan di hati saya tapi ia tersemat indah dihati kakak sedara saya, Kak Wanie. Actually saya baru je pulang dari Perlis petang tadi.Alhamdulillah selamat  menghadiri konvokasi beliau semalam. Semuanya berjalan lancar walaupun petang semalam macam mendung-mendung sedikit. Resepsi petang tu agak meriah dengan ucapan Pro-Canselor yang sangat bersemangat walaupun beliau sudah lewat usia. Tidak lekang dengan kata nasihat untuk graduan muda yang masih lagi hijau. Paling seronok lagu UiTM.. usaha taqwa mulia.

This is the place where we stay.  Cheap and comfortable.

kakwanie lg kecik dari I. :)

Saya dan Kak Wanie mengadakan sesi 'cakap bantal' sebelum lenaa malam tu.
Serius dah lama gila tak sembang macam ni kot. Masing-masing belajar jauh. 

Kami ada besi kat gigi. Dia pakai a year after saya pakai.
Bijak saya buat promosi sampai dia pun berani nak pakai besi. 

Posed tak menahan. Melaram dengan jubah pinjam. :)

Dalam hall bersama makcik dan nuyu.

Hasilnya selepas 3 minggu di rumah. Ada lipatan lemak jelas kelihatan. OMG belum lagi 4 bulan. *sigh

Kak Wanie. Tahniah tahniah ! Saya tumpang gembira untuk anda jugak. Muax. 

Ini budak terlebih gembira. Macam graduasi dia pulak.
Tak sabar nak grad. Baru 1st year dah berangan. 

Sotong celup tepung Kuala Perlis. Craving till now. 

Gonna miss you Tok. Wait for my next visit. I love you, Tok !
Sekian tiga hari dua malam di Perlis & Kedah. Semangat belajar semakin berkobar-kobar. Cant wait for September. Kembali ke UTHM dengan azam baru.

xoxo,
aten NERD

1 comment:

  1. penah makan sotong celup goreng kat kuala perlis!!sodaaappppo

    ReplyDelete

sila komen komen