Monday, May 2, 2011

Pre-birthday Kak Kyra

Punya lah susah fikir macam mana nak suruh akak kyra pakai tantik-tantik sebab malam nanti Kak Mel , Kak Naz and the geng nak celebrate suprise birthday party. Apabila saya dah berpakat dengan Kak Mel agar dia tidak menahu bahawa dia akan diculik untuk parti nanti terpaksa lah saya mengajak beliau memakai cantik-cantik konon-konon kita orang nak pergi photoshoot kat pantai. Dan hasilnya saya dengan selebet-lebet membelit pashmina dan bergerak menuju ke Senggarang. Dah sampai sana ya rabbi ramainya orang tengah melepak. Tapi itu tidak menjadi hal, kami jalan menuju ke jeti untuk shooting.


tasha and akak kyra yawww.

this is us. omelnye omelnye. :)

auwww kak kyra posed mak datin. tak mampu. kita mampu buat mulut itik je. hee 

tengok susi. pakai baju ikut tema. its a PLAY TIME.

Kenalkan ini Tasha kesayangan merangkap mak datin  fakulti harta tanah. 

eh eh eh. posed sampai nak tegolek golek. Tu la pakai heels tinggi jejantas. 


Amboi ni ketawa tahap beronok-ronok dah ni. :)

Auuww. Dia menyelit lagi. Heels tinggi jejantas baru dirasmi seminggu
sebelum habis semester dua. Akhirnya berjaya. Yeayyy. :)

Itu saja untuk kali ini. Esok petang ada paper bahan kejuruteraan. Doakan saya ya makcik pakcik adik abang. Semoga dapat jawab dengan cemerlang dan dipermudahkan segala urusan. Amin. Eh eh dah dapat hidu bau Kota Bharu. Yeayea lagi seminggu saya akan terbang pulang. InsyaAllah. Tak sabar. :)


xoxo,
aten NERD

No comments:

Post a Comment

sila komen komen