Thursday, May 5, 2011

Okay mulakan entri ini dengan kalimah suci instead of mengeluh panjang lebar. Alhamdulillah dah lepas azab exam final. Paper tadi ? Ya Allah, takotnya nak tengok result Maths II nanti. Semoga Tuhan murahkan hati orang yang marking kertas saya tu ye. Amin.  Dua hari lepas kitorang celebrate birthday Kak Kyra. Planning bagai nak rak konon-konon nak buat garden birthday party. Tapi petang tu hujan lah pulak so terpaksa lah menukar plan. Macam biasa lah kalau kat Batu Pahat ni setiap kali ada birthday celebration mesti akan disambut di BP Mall.







Itu je kot untuk birthday Kak Kyra. Update lagi nanti. 


xoxo,
aten NERD

No comments:

Post a Comment

sila komen komen