Sunday, April 10, 2011

Now its my birthday !

Happy 1 year old Coco ! 

Happy 21st, Aten !

Thanks Susi deary for the pendant. :)

Happy Birthday to Mummy & Coco.  May God bless us. :)



Hey lamanya saya tak update kan. Ntah la. Tak tahu kenapa tapi setiap kali nak update mesti ada je kekangan yang tak dapat dielakkan. Hari ini genaplah saya berumur 21 tahun. Pertama sekali saya nak ucapkan jutaan terima kasih dekat ibu dan ayah kerana berjaya membesarkan dan mendidik anak perempuan mereka ni sampai dah berjaya masuk Universiti. Thank youuuuu ayah & ibu. Sepanjang tempoh 21tahun menjadi penghuni bumi Allah ini banyak yang patut saya bersyukur atas nikmat yang diberikan. Mungkin saya patut listkan senarai kesyukuran nanti. Agar tidak lupa diri serta sentiasa bersyukur dengan apa yang ada.


Well sempena nari jadi yang ke 21 ini, ada beberapa wishes yang saya ingin kongsi bersama anda semua.

1) Semoga tahun ini dan seterusnya membawa keberkatan, kebaikan, kejayaan dalam hidup saya .
2) Semoga pointer sem ini melonjak naik dengan jayanya.
3) Semoga saya bersikap lebih matang dalam segala hal.
4) Semoga saya dapat membanggakan ibu bapa & keluarga saya.
5) Semoga saya mampu untuk berbuat baik dengan semua orang pada skala yang sama.
6) Semoga bila saya balik bercuti nanti saya dapat berbakti sepenuhnya kepada keluarga saya.
7) Semoga saya dapat bukak braces ni cepat-cepat . * Teruja tengok gigi Nisa dah cantik
8) Semoga segala apa yang saya hajati tercapai nanti.
9) Semoga saya sentiasa positif dalam segala hal.
10) Semoga saya berjaya dalam segala apa bidang yang saya ceburi nanti.

Amboi banyak benar wishes saya. Semoga apa yang saya hajati tecapai nanti. Amin. And also tak lupa juga buat housemates yang sangat best and cool for the suprise birthday cake semalam. Susi & Tasha thanks for the cream. Habis satu badan kena cream cake. Tak pasal-pasal kena mandi lagi sekali. Tapi apa pun korang memang housemates terbaik sepanjang tempoh 2 semester ini. Thank you so much for all the wishes.

p/s : Hari ini juga Coco genaplah 1 tahun. * Thanks Daddy.

xoxo,
aten NERD

No comments:

Post a Comment

sila komen komen