Tuesday, April 12, 2011

Lukisan

Budak hensem yang pakai baju merah tu anak aunty saya. 

Dia mintak saya bacakan buku untuk dia. 

Minggu lepas saya balik kampung jumpa budak hensem ni lah. Umur dia baru 4 tahun.
Nama dia Wan Mohd Syariful Kamal. Comel kan dia. Inherited from me. I guess. Perasan. :P

Ini lukisan yang saya maksudkan tu. Malam sebelum saya berangkat ke Johor
masa saya tengah syiook sembang dengan mama dia. Dia bagi saya lukisan ni.
Nah gambar Kakak Aten. Wujud persoalan kat sini kenapa gambar saya tengah menangis ?
Mama dia cakap dia sedih sebab Kak Aten dah nak balik besok. Sobs. Budak kecik pun
ada perasaaan kan.



p/s : I miss you handsome boy. :(

xoxo,
aten NERD

3 comments:

  1. hes so sweet kan gee. But i kept wondering what did the drawing means ? mama dia suruh dia lukis twice my picture taw. tapi dua2 menangis. :(

    ReplyDelete

sila komen komen