Thursday, March 3, 2011

thanks 4 visit

Dah mula rindu dah. Padahal baru seminggu lepas jumpa. Bila awak nak datang visit saya lagi ni ? Saya dah rindu awak tahu tak ? Malam malam dah start gazing all the pictures that we took. Tengok balik videos yang awak dan saya nyanyi. How sweet. Geeee. No seriously this is super duper awesome. Thanks for coming. Sorry sangat sebab janji nak xoxo tapi awal awal saya dah terlelap. Tapi saya harap awak tak serik and please come again. Gonna miss you, babe. 

1stday kat BP. Najie eksaited tengok air die ade banyak bubble. 

Najie kat Dataran Penggaram. Malam tu ada 3 orang budak lelaki
datang bagi kura-kura kat Najie. Dia cakap abang yang duduk kat hujung tu bagi.
Ayoo. sweetnye. 1st time sampai BP dah ada org bagi kurakura, 

Hari kedua Najie di BP. Nak keluar makan dengan Najie. 

Busuk. Saya dah rindu awak. Sungguh. :(


Makan makan dengan Najie. :)
Yummy. She crazy about the cheese. Najie makan macaroni cheese.

video

Mencintaimu by Najie. Okay sebenarnya lagu ni Najie yang
pilih tapi end up dengan dua2 tak reti nyanyi. HAHA.
*sorry jadi back up singer jap sebab Najie lost. :)

Sundae Strawberry ni Susi belanja selepas hantar Najie kat Terminal malam tu.
Dia nampak saya sedih so kami singgah mcD cari ice-cream.
Macam budak budak. Thanks Susi. ily lahhh. Muax. *OVER
Akak Kyra & Susi. Thank youu sebab temankan saya malam tu. :)

Tamat lah percutian 2hari 1 malam Najie di Batu Pahat, Johor. Lagi sekali, sebondong terima kasih buat awak si jantung hati sebab datang melawat saya kat sini. Maaf kalau ada terkurang mana mana. Dan tak lupa buat yang lain, datang la melawat saya nanti. Sesungguhnya saya amat merindui korang semua walaupun saya jarang mengomen di FB. Jangan terasa tau. Bukan sombong taw tapi kadang kadang wi-fi kat tempat saya ni cam teet sikit. Sayang korang semua. Muax. Jie, coco kem salam peluk cium dekat awak. :)

xoxo,
aten NERD

p/s:  Rasa macam nak nanges puas2.
Emo betol tambi ni !  

2 comments:

  1. dengar cerita suara aten terbaek~

    ReplyDelete
  2. Haha. mana ade BG. merepek sajaaaaaa. ayoyo. :)

    ReplyDelete

sila komen komen