Sunday, March 27, 2011

At last

Oh yeah. At last saya dapat jugak melepaskan rindu dekat blog ni. Sorry lama tak update. These past few days I ve been so busy with tests and assignments. Tidur pun macam tak lena je sebab banyak sangat benda yang perlu disiapkan. Yeke aten tidur tak lena ? HAHA. Sounds weird kan. Just kidding. Oh okay back to the story, last week Debat Integriti 2011 telah diadakan dekat UUM, Sintok. So UTHM hantar penyertaan untuk pertandingan tersebut. Dan ini merupakan pengalaman pertama saya mengikuti pertandingan debat bertema. Sebelum ni saya pernah tengok Royal tapi kat UTHM je. Tapi kali ni dekat UUM, dan TERamatlah best. Kami bertolak pagi Khamis dan sampai lebih kurang jam 6.30 petang. The journey took almost 12 hours. Johor ke Kedah jauh rupanya. Tapi tak sempat nak cramp bontot sebab perjalanan bersama dorang sangat lah seronok. Tambah lagi dengan kehadiran Abang Umol dan Kak Faz wakil senior yang turun padang untuk mengiringi team UTHM ke UUM. Thanks to our seniorita. Fyi, team UTHM berjaya menang 3 dari 6 di peringkat saringan. Tahniah untuk seniors yang on team. Tahniah jugak untuk Azreen sebab menang 3 kali best speaker. Actually banyak saya dapat belajar kali ni. Debate is not only about rebutial, facts, POI and etc . Its more about friendships and the bond each of the team mates. Apa pun korang sangat fun. 5 hari kat UUM tu macam kejap je. Sumpah rindu gila dengan korang. Lagi lagi dengan Dotdot and Tyra. Korang sumpah best hell. And baju tidur saya masih melekat bau shower gel Dotdot. Lagi la rindu. Haha. Rindu nak makan sama sama, gelak sama sama, mandi sama sama, IDB sama sama. Best gila. Memang saya takkan lupa pengalaman bersama korang tu. And banyak saya belajar kat UUM tu. Dunia debat ni sangat seronok kalau kita betul-betul ikhlas untuk menyertai. So, Aten lepas ni kalau nak berjaya dalam dunia debat rajinlah datang training. Rajinlah mebaca dan buat research. Rajinlah belek newspaper. Rajinlah belajar untuk jadi yang terbaik.

BG, AZREEN & ABANG AWANG

Pretty Elly. <3

Team UTHM


US.


Seniorita, im fallin for you ! 

Hye hye CAPTAIN. 


PKP Baru , UUM.

Kak Faz & Dodot Comel


Dodot dengan bangla mana ntah. SENGAL.


Ini dodot yang saya sayang tu. Eh kenapa aku sayang kau lebih ek ?

Kak Faz sangat sweet. Tolong betulkan pin  untuk A. Awang.
Comel tak senior kitorang ? 

Eh menyelit jugak tuan punya blog. 

Me n my lovely Kak Faz.

Pretty Tira. Shes Sabahan fyi.


Okay lagi sekali bersama Tira. Tasha yang candid. Cantik kan. :)


Why so kepoh ah aten ? -.-'

saya sayang korang. IDB terbaek !

Oh lagi sekali dia nak interframe. Enuff. Tahu la blog sendiri kan.
Upload banyak2 gambar sendiri macam la orang nak tengok dia je kan. :P

p/s : saya sayang korang semua. sekian.

xoxo,
aten NERD

2 comments:

sila komen komen