Saturday, February 19, 2011

Terkilan

Dalam bulan ni saya rasa banyak benda yang buat saya terkilan. Banyak sangat air mata yang gugur. Entah kenapa kan ? Jadi saya kira Februari tahun 2011 sedikit sebanyak memberi impak dalam diri saya. Tapi tidak dinafikan dalam kesedihan mesti ada seronoknya kan. Benda yang paling saya terkilan Februari ini sebab saya tak dapat hantar kawan saya yang nak fly ke NZ. Terkilan sebab dah janji tapi tak dapat tunaikan. Terkilan sebab bila saya dapat tahu apabila tarikh pertandingan itu ditunda last minit. Akhirnya saya tak dapat hantar kawan baik saya berangkat. Sorry sangat . Tapi awak jangan sedih tau Ah, saya dah kirim awak segulung doa semoga awak selamat kat sana. Mungkin itu sahaja yang saya mampu.




And and lagi la terharu bila tengok dia pakai bracelet yang saya dan Egie hadiahkan masa kami date hari tu sebulan sebelum dia fly. Thank you so much Ah. You wearing that bracelet finally. Awak buat februari saya bermakna kembali. 

I LOVE YOU SO MUCH, NAJIHAH. 

xoxo,
aten NERD

1 comment:

  1. oh aten, i missed reading this. now im touched. andddddddddddddddddddd crieddd!!!!!! T_________T. I love u, miss u, like u do. :)

    ReplyDelete

sila komen komen