Thursday, February 17, 2011

Quick update

Sebelum saya bagi korang intai blog yang berjaya buat saya menitiskan air mata sampai sedu sedan bila baca kisah tuan empunya blog ini saya nak anda semua sedekahkan Al- fatihah dekat arwah teman lelaki tuan empunya blog ini Alahyarham Umar Syazwan. Semoga roh beliau dicucuri rahmat. Amin. 

Sekarang kelik sini. Dan saya ucapkan selamat membaca kepada semua. Okay lah , saya chow dulu taw, ada kelas jap lagi. Terima kasih sebab sudi singgah blog lapuk saya yang dah makin berhabuk ni. :)

xoxo,
aten NERD

2 comments:

  1. http://memoriesofchocolate.blogspot.com
    siapa die? sumpah BG pun terasa kesedihan die..bagus die becerita~=D

    ReplyDelete
  2. Aten pon tak kenal die BG> tp kwn aten yg pass link ni dekat aten. sumpah sedih hell. :(

    ReplyDelete

sila komen komen