Monday, February 21, 2011

Now its her birthday

Dah lama kan tak update blog cerita pasal life . Asyik sedih semedang. Menyampah taw orang jenguk. Ingat orang nak sangat ke baca blog kalau asyik duk tulis benda benda sedih je. Tolong lahhh. Menayampasssssss. HAHA. Okaaayy sorry sorry sorry. Tak reti nak kawal perasaan. Sedih pun telan sorang sorang je. At last TERluah kat blog. Tapi harap lepas ni tak ada dah benda sedih-menyampah-meluat tu. Okay dah dah. Semalam kannnnn saya dan mereka mereka cantik ni keluar untuk celebrate birthday kakak yang paling tua dalam rumah kitorang walaupun dia tak nampak macam tua. Tapi hakikatnya dia dah kawen dan anak sorang. So jangan gatal nak mintak no telefon daripada saya. Saya ketuk nanti pakai senduk kayu kat dapur tu. Jum tengok apa yang sempat dirakam pada hari semalam. Layan, zassss.

Teman serumah . Okay dah 2 semester taw. Tak ada gaduh gaduh. Semua ceria je .
Tasha did her god job as a mamarazzi yesterday. thank you.

Cepat decide cepat decide nak tengok cite apa ni. Kak Kyra dah tengok jam 3 kali takut tak sempat nak makan.
Dia hantu makan dalam  rumah kitorang walaupun dia paling kecik.

Auwww. gelimat. :)

Hidup penuh dengan kasih sayang antara kami. Rasa macam comel je kan sebab
dah tua bangka pun minum bersuap lagi. Jangan jeles.

Ini birthday girl punya kerja. Orang sebok nak bayar dia sebok  candid gambar.
Motif apa sebenarnya ni ????

Dah mula dah dia. Buat muka tak malu posed  sorang sorang. 

Kan dah cakap tadi hidup penuh dengan kasih sayang. So peluk cium tu
perkara biasa antara teman serumah. Teman serumah je taw !

Shut up LOSER. :P

Eh eh boleh pulak dia maen peek-a-boo kat sini. Bajet comel ke apa
budak dua orang ni ? 

Bang, saya nak popcorn tu taw. Yang paling sweet tuuuuuu.
Nak yang tuuu je. Tak mau yang lain.

Tengok tengok. masuk Living Cabin rasa macam dekat i-city sebab banyak sangat
lampu kelip kelip tu. comel seyh. kat sini pon boleehhhhhh.

This is TASHA. Tadi dia merajuk terus keluar pergi library sebab gambar dia tak ada dalam vlog kita.
 Okay dah sayang. Saya letak
gambar awak special ni. Auuww, bibir hot. Tak mampuuu.. :P

Okay sampai sini saja update kali ini. Terima kasih singgah. Nak buat assignment hubby (hub. etnik ) pulak. Khamis ni dah nak kena hantar. Babai korang. Jaga diri baik baik. 

xoxo,
aten NERD

2 comments:

  1. Thank youuuuuuuuu. i tahu you hantu balck n white. <3

    ReplyDelete

sila komen komen