Saturday, February 26, 2011

Menunggu

Pagi tadi saya dikejutkan dengan bunyi beep pada handphone. Around 9 o'clock.

Jie : Awak. saya dah kua g picnic. siap bawak baju untuk ke BP dah wak. hee.
Saya : Okayy. Nanti dah dapat tiket call saya. :)
Jie : Awak. member sy kata ke BP dr sini it took 6 hours. and bus kul 9,1 and 4. mggu depan awk ada hal x kalo x sy dtg mggu depan je.
Saya : Alaaa. Nextweek I got 2 test. Datang la minggu ni. saya free untuk awak. please. :)
Jie : Okay. nanti sy inform awk balik. sy nak pegi picnic dulu. balik nnt sy pg check tiket.
Saya : Okaayyyy.

2 hours later.

Jie : Babe. im waiting for the bus. dah pukul 1.10 bgtaw k. takot x sedar. tgh baca mag. :)
Saya : Okayyy. 

1.10pm.

Saya : Its already 1.10 pm. :) Safe journey. See you soon.
Jie : Me too. cant wait. :) Already in bus. heading to BP. Malam ni jangan tido kita xoxo.
Saya : Okay. overnite. :)
Jie : Sila pikir apa yang nak di xoxo kan malam ni.
Saya : okayyy. datang cepat. tak sabar. :)

Rindu. Rindunya dekat budak ni. Rindu sangat and akhirnya dia datang jugak visit saya kat sini. Terharu tak kalau ada kawan yang sanggup datang visit awak walaupun dia terpaksa bersusah payah naik bas semata mata nak jumpa awak. Terharu kan. Tiba rasa macam sebak sebab terlalu terharu . Thanks for coming Jie. Ilysm. And Mimi and Yaya jangan sedih taw. Sebab korang memang dah selalu visit each other kan. Nanti korang jangan lupa visit saya ngan Jie pulak. Rindu hell korang. (ayat favourite si yaya aka along )



xoxo,
aten NERD


p/s :  i got the worst nightmare lastnight.

No comments:

Post a Comment

sila komen komen