Thursday, January 20, 2011

Thaipusam & Saya

Pagi ini. Nisa yang kejutkan. Tidur lena saya digangu oleh bunyi nada dering She will be loved. Oh Nisa Surihani rupanya. Kak Ten dah bangun ? Soalan pertama diajukan setelah saya menjawab panggilan. Hee. Dengan suara serak serak basah saya pun jawab. ' Ya Allah dik. Nasib baik Nisa call kalau tak confirm tak bangun lagi ni' . So rancangan semalam jadi ke tak ? Oh menembak bersama 2 jejaka ni pada mulanya. Tapi last minute Rina cakap bf dia nak join sekali. Then bertambah lagi sorang photog. jadi tak ni ?Eh mestilah jadi, apa pulak tak nya. Saya kan memang jenis yang cepat eksaited so janji dengan Redha semalam pukul 10 pagi dah ada kat Dataran Anggerik. Namun, apa yang berlaku bersiap punya lah lambat pastu dengan keadaan yang kalut ribut sebab risau Redha marah menunggu lama gila. Akhirnya 40 minit kemudian, kami sampai di tempat kejadian. Sesampainya kitorang which is saya, Riena dan kekasihnya, Nisa nampak Redha dan Safwan dah tunggu. Tergopoh gopoh semua keluar dari kereta menuju ke arah Redha. Yang tak menahannya keluar je kami dari kereta habis semua orang pandang. Ya Allah malunya. Pastu saya tanya Nisa, eh ada pape tak kena ke dengan kita ni ? Asal semua pandang macam tengok Lady Gaga je . Teehee. Haa. Bajet ko artis apa orang nak pandang camtu ? No lahh just kidding. Tapi mungkin sebab make up kot. And thanks alot to Kak Ja for the make up. Dia tolong buat smokey eyes dekat saya dan Riena. Dah la pakai M.A.C pulak tu. Memang superb lah. So aktiviti hari Thaipusam kami bertiga dan 3 jejeka adalah menembak dekat area Dataran Anggerik tu. Dan ini lah hasilnya apabila kami mengumpulkan 3 photog . Godek godek jum !










Taraaaa. Dah habis. Tapi nanti kalau ada yang menarik perhatian, saya akan upload lagi okay.
Terima kasih sebab sudi menjenguk. Last but not least, thanks alot 
to  3 photog RedhaHafeezSafwan. And big big hugs to Nisa Surihani & Riena
Thanks for brighten up my day. 


xoxo,
aten NERD

2 comments:

sila komen komen