Wednesday, January 19, 2011

Si Pelangi








Pelangi . Ye hari ini kali pertama saya mengenakan tudung pelangi ke kelas. Dah hampir sebulan kot beli tapi segan sangat nak pakai. Tapi bila tengok kawan kawan pakai. Aduhh cantik cantik. Dalam hati teringin gak nak pakai. Tapi bila time nak pakai mesti telan air liur sorang sorang. Berani ke nak pakai shawl rainbow ni ? Haa, so hari ini adalah hari berani saya. Saya dah berjaya pakai shawl rainbow akhirnya. Actually the idea came bila John aka cousin Nabila IM saya baru baru ini. Budak ini memang selalu jugak bagi idea apa yang menarik untuk di pakai. Even though saya tak ada lah terror sangat bab fashion ni tapi dia selalu berkongsi dengan saya pasal baju seluar shawl and bla bla. So hari tu John ada cerita yang budak faculty dia kot, saya pon lupa actually. Budak tu pakai kemeja , skinny dan shawl rainbow. Then dia bagi la pandangan tentang dressing budak tu. So, untuk menyedapkan hati John saya pun sahut la cabaran dia untuk try pakai macam kawan dia tu. Dah dua minggu kot fikir punya fikir. Akhirnya, hari ni saya pun try la pakai. And ini lah hasilnya. John, am not so sure wether you like it or not. maaf kalau tak jadi macam yang awak suggestkan tu. So, jadilah aten si  PELANGI bergerak sepanjang hari ini . Untuk semua pictures tu credit kat Riena si budak gumuk. Dia lah yang tolong tadi. Thanks budak gumuk comel bucuk . 

Riena si gumuk sayang.

Ini Nisa Surihani. nak skirt dia. Cantik. Please please. -.-"

p/s : Besok cuti. Yeayeay ! And nanti kalau dah siap asgmnt eff. comm malam ni saya nak buat entry fasal miszlullaby. Saya jumpa blog dia dekat blog Benashaari tadi. Cute gila kakak ni. Comel. Yum yum. :)


xoxo,
aten NERD

6 comments:

  1. nisa surihani dtg.. haha
    if my mum pegi bandung lg i will buy it for u okay sis.. :))

    ReplyDelete
  2. sis ! u getting more beauty each day la ! mish u damn much yawww ~ :)

    ReplyDelete
  3. Nisa surihani : thanks2 syg kamu bangat !

    Riana : thanks dear. awk pon makin cantik jugak kakten tgk. dah berpunya plak 2 ! :)

    ReplyDelete
  4. lisa suriani tak salah org kah hahahahahahahaha..........alah skirt tu banyak kat sabah lah hahahahahaha

    ReplyDelete
  5. hehe. bnyk ke ? nak satuuuuuu bahhh. :)
    kakak : thank youuuuuuuu kakak pon comeyyyyyy. :)

    ReplyDelete

sila komen komen