Monday, January 24, 2011

Meronggeng bersama.

Ye memang penat meronggeng tadi. Tapi puas sebab saya dah tengok khurafat. Yeayeay. Puas hati saya. Rumusan yang saya boleh cakap pasal cerita tu adalah cerita melayu memang confirm ada bomoh bomoh dan berunsurkan tahyul tapi boleh la tahan bestnya. Kerja saya tadi menjerit sambil peluk susi dalam panggung tu. Kesian Susi kena tahan telinga. Rate untuk Khurafat saya kasi 3.5/5.0 even saya ni penakot dan bukan jenis yang layan citer citer hantu tapi bagi saya Ju-On lagi takot kot. Oh belagaknya cakap tak takot. Tapi okay lah kan sebab hajat dah tercapai. Dah dapat tengok cerita hantu last tengok last year kot cerita hantu indon Tiran mati di ranjang. Malam ni tidur sorang kat katil double deck atas pulak tu. GULP. Tiba je teringat Liyana Jasmay pandang atas nampak mayat. GULP GULP lagi sekali. Okay dah, coco ada boleh teman. Tak payah takut daa.

Dan kebetulan tadi keluar Levi's ada buat sale untuk Chinesse New Year. Gong Xi Gong Xi. So bagi pelajar yang tak mempunyai duet berkepuk kepuk macam saya ni time sale lah nak membeli apa yang patut. Alhamdulillah kami bertiga sempat grab sorang satu helai. Susi siap beli untuk uncle dan aunty dia kat Sabah. Kak Ja pon beli untuk suami dia.Saya beli untuk diri sendiri sudah. Tengok saya pakai merah sempena raya cina yang dah dekat tak sampai seminggu pastu cuti. Hoorayyyy !

Di kepit kepit oleh dua PINK LADY.


 
Tengok Susi shopping sampai 4 helai seluar.


 
Auumm merah dan pink. :)


Itu je kot aktiviti saya untuk hari ini. Nak jugak kecoh kan sebab hajat nak tengok Khurafat dah tercapai. Oh sebelum terlupa. Saya dan rakan  ada join satu contest untuk pencarian model . Nanti tolong la tekan button like untuk kami ye. Click here. Thanks guys for your support. I love you laaahhhhh . 

Tekan LIKE dekat gambar ni taw.

 
Jan Al yahya. Yang ni jugak taw. 




Okay guys thats all for today. Good Night and sweet dreams. 
Thanks for visit guys. :)

xoxo,
aten NERD

No comments:

Post a Comment

sila komen komen