Thursday, January 6, 2011

Budu dan Belacan : Busuk tapi sedap

Hai teman wanita sekalian. Siapa suka tengok benda cute ? Contohnya baby cot, baby cradles, stroller and etc .Gila comel kan. Saya percaya kalau perempuan bila tengok baby mesti akan menjerit comel ' Alaaaaaa, comelnya baby tu. How cute ' . Tak sabar nak ada baby sendiri. Eh ter-gatal pulak. Tak sebenarnya tak sabar nak jadi lebih matang. Maksud saya matang di sini ialah matang dari segi mental mahupun fizikal untuk mempunyai keluarga sendiri. Tak tercapai akal saya macam mana lah gayanya kalau saya dah jadi mak nanti. Haha. Mesti kelakar gila. Wah tak nak tak nak. Bukan tak nak baby tapi tak nak imagine macam mana lah saya 7 atau 8 tahun lagi. Tapi saya suka Hot Mummy ni Sue Anna . Blogger, photographer, Hijabi Fashionista & the most talented mommy I guess. Dia ada studio sendiri. Seriously I adore all her works. And recently, Sue Anna masuk BERITA HARIAN dekat ruangan RATU. Dia jugak ada masuk MHI for ten minutes session. But I miss to watch that. Ruginya. Ni lah akibat sambung tidur selepas subuh.
 OMG OMG kak Anna even I tak kenal you I dapat agak you memang cool gila okay. Serious tak tipu. These days nama Sue Anna memang sangat sangat sangat famous amous. Cakap je Sue Anna mesti semua orang tahu the best female blogger which is friendly , easy going type person. Nama dia meniti dibibir semua blogger mostly female blogger. Siapa tak adore dia dah la hot, cantik, cun, talented and perfect package . Oh sebelum terlupa, tittle tu adalah sempena url Kak Anna okay. Korang type je mesti keluar gambar Kak Anna.
Selamat mengodek blog HOT MOMMY lepas ni. Enjoy !




This is Malaysian Most Hot Mommy.

This is LUQMAN. Anak Kak Anna dan Abang Pitt.
Cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. 

p/s : Kak Anna if you are reading this. I would like to dedicate this special entry for you.
May Allah blessed you. Good luck and all the best. 
Bearly hugs and kisses. 

xoxo,
aten NERD


No comments:

Post a Comment

sila komen komen