Tuesday, January 11, 2011

Contest untuk BFF

Entry ini di taip tepat jam 12. 12 tengah malam ini. Saya baru saja selesai menghantar gambar kepada eightdesign boutique . Tadi masa singgah dekat blog Maria Elena , saya ada terbaca contest yang dia ada join  contest gambar bersama rakan baik atau Bff . So, saya pun rasa macam nak mencuba nasib join contest ni sebab tengok hadiah pun agak best. kalau menang ini memang syurga la kami berempat meronggeng. Hee. So korang semua yang ada gambar best best cool cool boleh la try contest ini. Jum kita pakat sertai beramai ramai.


Mudah sahaja caranya, apa yang anda perlu buat hanyalah menghantar SEKEPING gambar bersama bff ( perempuan sahaja ) bukan teman lelaki atau suami atau sugar daddy atau anak ikan atau siapa je lah yang bernama lelaki tidak dibenarkan. Contest ini hanya untuk anda dan teman teman wanita anda sahaja. 


Kan dah cakap tadi hadiah dia agak lumayan. Tunggu apa lagi kawan , jum sertai beramai ramai. Sama sama kita meriahkannya. :)





For terms and conditions you just click here . Nanti keluar gedabak syarat syarat penyertaan. So nanti gambar yang terpilih akan disiarkan dalam album eightdesign. Apa yang perlu anda buat adalah hanya tekan like dekat gambar tersebut. Siapa yang paling banyak like akan dikira sebagai pemenang. So selamat mencuba semua. 

Saya hantar gambar kami berempat . Gambar saya bersama geng meronggeng kedua. Gambar ini Redha yang shoot time kitorang pergi trip ke Tanjung Piai semester lepas. Thanks Redha. :)


xoxo,
aten NERD

4 comments:

  1. atennnn, nuni nk join jugak lah ! heeeeee. thanks for the infoo ! hehehe

    ReplyDelete
  2. ooo,, pic yg nie ke,,, hehe,, erm,, xleh anta byk2 pic ea?

    ReplyDelete

sila komen komen