Friday, January 14, 2011

Anak mak


Sedar atau tak dah lama saya tak post pasal coco kan. Sorry saya terlupa yang blog ini sebenarnya dimiliki oleh saya dan dia. Its kinda boring to story about him. Tapi memandangkan dah lama tak buat post pasal coco so saya rasa malam ini nak cerita sikit psala coco. Lagi 3 bulan genap lah usia coco setahun. Wah tak sabar nak celebrate. HAHA. Oh kalau korang nak tahu coco sekarang dah pandai layan Gossip Girl macam mummy die. Terpengaruh. Hebat dia kan kecik kecik lagi dah pandai layan drama series. 

Gambar di atas tu menunjukkan kronologi jadual harian coco. Bangun tidur, turun katil terus layan movie dan online FB. Adavanced gila kan budak sekarang. Penat saya cakap dengan dia suruh baca buku tapi dia buat tak endah je. Tak dengar cakap mummy die. Memang nak kena cubit pipi tu. Berbuih dah rasanya. Suruh baca ABC pon masih tersekat sekat. Tapi tak pa nanti mummy hantar coco pergi belajar ABC dengan Aunty Tasha okay. 

p/s : Coco mintak I sampaikan salam buat rakan rakan dia dan anty dia which is kawan kawan mummy. :)

xoxo, 
aten NERD

2 comments:

  1. hav juz notice that bumper blakang coco up cm bumper blakang sheshe :) miss coco

    ReplyDelete
  2. me n cococ miss u more deary. n btw, hows sheshe ? bearly hug n kisses to her okay. ily dear!

    ReplyDelete

sila komen komen