Monday, December 6, 2010

Selamat

Hello there everyone. Alhamdulillah am safely arrived in Kota Bharu this morning by 8.10 am. Relief , exhausted , sleepy, starving its all about my 12 hours journey from my BP to KB. God , being away from my lovelies as in my family is the hardest part I guess. And to be frank, I have learn alot . I have to survive no matter what and no matter where just to grab the scrool. One semester in Batu Pahat is like the best part and yet I still love matriculation and my pretty buddies there. Am not comparing the beautiness of matric and uni's buddies yet am comparing about the way the study goes. Its different. Totally. The worst part is reminiscing about the good old days. How I wish my besties is around and we're having fun again and again. Like I always didi every night before I sleep I start gazing the pictures in my phone and lappy for thousand time.Seriously I miss them so badly. I miss the girls. Tsskk. *sobs

Hehe. Emotional lahh pulak. Okay lets continue with the story. Ini hanya beberapa keping gambar sebelum saya meninggalkan Batu Pahat tercinta dan pulang ke tanah air.Penat bila nak kena pack semua barang. 
Semester depan kena pindah bilik lain pulak. hadoii. Penat cheq nak mnegangkut barang yang berkotak-kotak Dah la stor tingkat dua blok D. Nasib baik lah ada roomates yang baik hati suka tolong menolong kalau dapat yang berat bontot mesti saya kena buat semua sorang sorang. Terima kasih roomates ! Semoga semester depan kita sebilik lagi sebab korang memang sangat sangat best. Ini betul betul taw, saya buat pengakuan jujur tulus ikhlas. Sayang korang sangat. Tengahari saya mulakan tugas mengepack barang masuk dalam kotak kotak kotak kotak. Maaf sebab mention banyak kali kotak tu sebab memang berkotak kotak pon masuk dalam stor. Padahal kolej hanya limitkan satu kotak untuk setiap penghuni tapi kitorang 6 kotak setiap sorang. Then, korang boleh imagine tak angkat kotak berat tu ke tingkat dua baguna blok D yang agak jauh dari bilik kitorang. Memang memenatkan.


Guys , A girl is much more than she seems . She isn't a toy by any means , underneath that makeup & hair , there's a sign that says " Fragile" . So handle with care .



the BOXERs. :P


The troley and I

This is my lovely Tasha. Shes gonna baby sit coco for a month.



Mummy gonna miss you,baby.


Babai Perwira.

Rain rain go away. Ibu cakap sekarang ni,asyik hujan je memanjang kat kelantan. Macam winter dah tapi snow nya dah cair. Mmm, actually berat hati saya nak tinggalkan coco walaupun hanya sebulan but I have to. Nasib baik Tasha sanggup baby sit coco for a month. Thanks Tasha, I really appreciate it. Sayang awak lebih. Till then , happy new hijri year 1432H to all the muslims. Have a great days onward.May all of us be blessed with His barakah and happiness. InsyaAllah.

P/s: Ibu pesan suruh baca doa awal tahun selepas maghrib. Pesanan ikhlas dari ibu saya untuk semua. :)

xoxo,
aten NERD

2 comments:

sila komen komen