Thursday, December 9, 2010

Officially engaged !

Salam semua . Hee. Just return home from Wau Kopitiam . Ibu cakap makanan kat situ boleh tahan sedapnya so, me adik and ibu tadi keluar kejap meranggos akibat kelaparan di malam hari . Oh ternyata memang boleh tahan sedapnya . Perut saya dah full so boleh teruskan menaip entry yang dah bape kali terbantut ini . Niat di hati nak berkongsi sedikit kegembiraan yang berlaku semalam . Ok tidak di nafikan  memang sangat best . Home is heaven for me eventho ramai orang cakap ape je ade kat kelantan tu. Meh sini kawe jawab soalan cik adik cik abe yang selalu buat telinga saya panasssss. ♥ HAHA. Nok tahu bakpo sayo suko kelik klate neh sebab sayo ado family yang best kat kelate. ♥ Sanggup je balik walaupun hanya beberapa hari namun itu sudah berbaloi untuk saya melepaskan rindu pada mereka. ♥ Tapi besar kemungkinan saya akan pulang semula ke Johor nanti sebab Pertandingan Debat Piala  DiRaja yang akan berlangsung pada 17hb sampai 22hb ni. Walaupun saya tidak terpilih menyertai pertandingan pada kali ini namun InsyaAllah saya akan turun ke sana untuk menyumbangkan pertolongan dan semangat kepada rakan rakan yang bakal berjuang nanti . Saya doakan semoga team debat UTHM berjaya mengondol juara pada tahun ini. InsyaAllah. 

Okay dah . Saya nak teruskan penceritaan saya pada malam ni  . Announcing that my lovely cousin , Kak Nor is officially engaged !. Congratulation sissy deary ! You look so pretty yesterday . I know that everyone should be nervous on the engagement day  . But your lovely smile obviously make you look so cool . Kak Nor memang terbaek lah . Senyum je memanjang tahu lah seronok kan . HAHA. And Alhamdulillah the ceremony went so well as it plan before . Okay back to the ceremony, the bridal bed was so nice as it choosed a garden concept for that day. Kak Nor pulak pakai baju kaler putih . You look perfectly gorgeous sister !Its truely you . About the food, memang sangat sedap. Hee. Aten kalau bab makan semuanya sedap . Tu ayat yang Kak Faz salu cakap ngan saya tiap kali terkeluar cerita pasal makan . Seriously the ceremony is so happening and going great . Ramai sangat tetamu yang datang . Rombongan pihak lelaki dah 9 buah kereta kot tak masuk family kitorang lagi .Semuanya pulang untuk meraikan majlis pertunangan kakak sedara saya ni. Memang tak menang tangan dibuatnya tapi syukur alhamdulillah semuanya berjalan lancar. 


How sweet . Cant wait for her wed day!
Anak sapa la ne. Saya pinjam kejap sebab budak ni comel sangat. 

little cousins from ayah sides.

The bridal bed is so nice kan. Ada bunga bunga siap dengan daun yang berjuntai. Ala ala garden gituu.

cousins and nenek


LOVELY  
i love kids. 

 [ Flowery ]

Actually I got tonnes of lovely pictures to upload but the internet is so effing bad tonite. *sigh.
Sabar je lah. Nanti kalau line dah okay I ll promise that I ll upload all the pictures of yesterday okay.
Thanks for blogwalking. ♥ all of u. 

p/s : MOOD malam ne sangat lovey dovey sebab teruja tengok cousin bertunang. And I just cant wait for the knight of shining armour to come and save me from my gloomy days .Berangan lagi. Haishh. ♥ ♥ 


♥ xoxo ♥ ,
aten NERD 


2 comments:

  1. hahhaaa...terbaik r aten.. ni klau kak nor bace ni mahu nyer kembang kempis ni...hahaha... tp serius mmg meriah..h0h0...terbaik,, :)

    ReplyDelete
  2. hehe.tu la.best kan.baru bertunang.kalo kawen. perghh. best gila lah. :)

    ReplyDelete

sila komen komen