Saturday, December 4, 2010

Girls just wanna have fun!

PART 2

Oh hye everyone, This is the second part pasal peristiwa yang berlaku semalam. Maaf sebab update tak habis. Seperti yang di janjikan semalam, well today im going to continue my story journey. Semua peristiwa ini berlaku selepas habis exam semalam. Saya bersama housemate kesayangan keluar lagi untuk berjimba-jimba bersama mereka. Pergi BP mall tengok movie makan makan dan balik just like we always did. Tapi semalam me and tasha tengok Rapunzel 3D while susi and gee tengok Narnia 3D. Before that kami pergi makan dulu sebab semua orang kelaparan tahap singa. Penat berjalan baru lah kami balik rumah. Penat gila lah tapi seronok weyy. Memang sangat chill and awesome. 

Auuw, muka gedik tak boleh blah. 

Tengok ni macam mana la kau nak kurus aten oi ?

Jangan goda saya wahai makanan sedap. 

Alhamdulillah. Semuanya selamat di isi dalam perut. Love your tummy everyday.  Eh tibe jerrkk.


 the cam-whore !

Dah tamat entry yang agak kurang menarik pada kali ini. Maaf atas ketiadaan mood untuk membelog kan diri. Rasa macam RAWR je tetiba. Hey apesal emo tak tentu pasal neh. Punca dia adalah barang barang masih belum pack lagi. Oh my scatter bedroom or my so called rubbish dump. Promise that I ll tidy up and packing all the stuff tonight. And one more thing, am going home tomorrow. Hooorayyy!


Say NO to cigarette

 Jum ikut saya semua buat benda ni. Letakkan dua jari di bibir mungil anda. Then gerakkan kiri kanan kiri lagi sekali dan katakan TIDAK pada rokok. Jum selamatkan semua daripada asap rokok yang mampu mengancam nyawa penghidu dan penghisapnya. Sekian, pesanan ikhlas buat semua.

xoxo,
aten NERD

1 comment:

  1. i love sushi too! esp unagi! tp i heard org kta all unagi tak halal? omg

    ReplyDelete

sila komen komen