Tuesday, December 14, 2010

Check check Rock rock

 Hari ini hari Isnin maka genaplah seminggu saya di rumah. Dah seminggu ke ? Tapi kenapa rasa macam baru semalam kat rumah. Banyak sangat aktiviti cuti kali ini sampai seminggu kat rumah pon tak terasa. Hee. InsyaAllah lagi tiga hari saya akan berangkat pulang ke Batu Pahat tercinta. Tak sabar rasanya untuk kembali ke tanah Johor tapi hati ini berat untuk meninggalkan rumah dan keluarga tersayang. Tapi tak pe lepas je habis Debat Di Raja nanti boleh jumpa mereka lagi. Hee. Tak sabar. 

Entry pada malam ini berkisar tentang kejadian yang berlaku semalam semalam dan semalamnya. Petang semalam saya adik dan cosin keluar lagi. Kami menuju ke Wakaf Baru . Agenda kami adalah untuk mendapatkan tiket train di Railway agar saya boleh pulang ke Batu Pahat secepat yang mungkin. Namun nasib tidak menyebelahi saya. Semua tiket sudah kehabisan. Yang tinggal hanya Khamis malam. Tu pun nasib baik ada last tiket untuk bed bawah. Kalau tak tepaksa lah saya duduk bed atas. Bed bawah lebih selesa rasanya sebab kita tak perlu nak memanjat manjat. Tak sabar rasanya untuk perjalanan yang mengambil masa 12jam ini. Nasib baik ada bed. Kalau seat boleh cramp bontot agaknya. Sebenarnya saya sengaja pilih bed sebab nanti saya boleh tidur dengan nyenyak bukak je mata dah pon sampai Kluang. So takda lah boring sangat saya nanti. Dah la travel sorang sorang. First time ni. Jauh lak tu. Cuak cuak. Harap semuanya selamat nanti. Tolong doakan ye. :)

Dah dah. Asyik dengar Cik Milah ni membebel confem korang dah naek bosan kan. Jum kita cuci mata. Ada beberapa gambar yang sempat diambil semalam dan semalam malamnya. Soory gambar gambar memang sengaja di muatkan secara berteraburan untuk mengambarkan mood saya sekarang yang bahagia dan celaru. :)


I say bye bye to those gloomy days. 


Hello happy days.




















Korang perasan tak perempuan ini makin berisi semenjak dua menjak ini ? Makanan dirumah sangat heaven. 
Sebab itu lah dia dah jadi sedikit debab. 


Okay tamat sudah episode geng pengembaraan upin dan ipin pada kali ini. Kita jumpa lagi nanti. 
David cakap malam ni MU vs Arsenal. Glory glory MU. May victory is ours. :)
Guys guys sebelum terlupa :
Nak buat pengumuman kepada ex-ytbians batch 06-07 jum meet up tengahari esok kat KB mall. We're going to celebrate a small farewell party to Ah ( Wan Nurul Najihah)  before shes flying to New Zee ! 

p/s : i miss the good old days damn much. I miss YT ! I miss the people there. I miss everything about YT. 
I miss the thousand-miles ! 

xoxo,
aten NERD


No comments:

Post a Comment

sila komen komen