Tuesday, December 28, 2010

Bayi bayi bayi

Oh hye. Jumpa lagi. Maaf malam ini saya berhajat untuk update lagi sekali sebab dah lama tak update. Sebelum tidur malam ni memang saya nak share satu habit pelik saya dekat semua. Tapi saya pun tak sure benda ini pelik ke tak bagi korang. Tapi mungkin pelik bagi saya sebab saya belum mempunyai anak. Habit saya suka google baju baby. Memang geram gila tengok baju baby.Dulu time habis matrik selalu pass link dekat As sebab die pun suka tengok baju baby. Kelakar gila.And kalau jalan jalan kat mall. Nampak baju baby. Ee, comelnya. Geram geram geram ! Nak baby nak baby. Eh silap, nak DEGREE nak DEGREE !  Teehee.



Mummy, i am FBI !

macam cake je.
Pyjama ni kena ada untuk anak perempuan.


pinky polka 

Gojess !

sweet gile.
comelnye. :)

nice cardi !

Okay sekarang teman teman wanita semua, sila pejam mata dan imagine betapa comelnya anak anda apabila dorang memakai baju yang cute comel lotey ini. Mesti korang teruja kan. Dan teman teman lelaki sekalian, 
saya sarankan anda menabung dari sekarang mana lah tahu bakal isteri anda juga pengemar baju baby macam saya. hee. :)

This is pretty Suri Cruise. 


p/s :Actually entry ini khas buat bakal suami yang belum ditemui, jika awak salah seorang pembaca blog saya. mana lah tahu kan kan. nanti bila kita dah kawen kumpul duet banyak banyak taw. sebab saya pengemar baju baby. nanti kita shopping baju baby biar penuh satu closet. 


xoxo,
aten NERD

1 comment:

sila komen komen