Friday, November 26, 2010

Kittens

Hai semua. Terima kasih sebab sudi menjenguk lagi pada kali ini. Saya ada video pasal kittens yang saya baru bela tu. Nanti korang kalau rasa bosan boleh la tengok video ni ye. Biasanya kalau upload gambar tak berapa nak best sangat sebab nampak macam fake je. Tapi kali ni saya masukkan video mereka. Comel sangat sangat. Eee, geram betol. Lagi lagi dengan si manja tu. Lagi la geram. Cium cium je rasanya. Video ini di rakam pagi tadi bersama Tasha. 


Korang semua jangan confused taw. Yang kaler golden orange tu nama dia manja. Yang hitam stripes di badan tu nama dia Loopy dan yang last sekali kaler hitam dan memakai stoking putih di kaki tu nama dia Jhonny. Hee. Comel meow meow saya ni.


From left : Loopy, Jhonny & Manja


Manja and me



Jhonny wearing white socks on each foot

Familia





Nah amek muka ketat lepas paper calculus tadi. Meow RAWR !
Sorry for the not-so-pouty lips. :)


P/s: Riding solo is much much fun than I expected. Thank you !
Ketawa riang riang selalu semua.


xoxo,
aten NERD

1 comment:

sila komen komen