Tuesday, November 2, 2010

Ho ho holiday!

yeay yeay. Dah mula stdy week so i can go home safely. well today i akan balik ke KELANTAN bersama my junior since I was in 2ndry school, matriculation & till here. Riena. Hopefully the journey will be more exciting sebab ade budak 'sumbat' ini. HAHA. Die sangat gile gile & cantik gile. Kitorang akan balik naek train. Tiket riena dah suruh kawan die tolong belikan so dah tak jadi masalah lagi. Petang ni my aunty akan datang fetch kitorang dekat perwira then hantar ke railway station. Maybe it tooks an hour from Parit Raja.Wah tak sabar rasanya.Tapi till this moment I still didnt pack my stuff yet. Damn. Tak tahu nak bawak balik ape je kat rumah. Perhaps I didnt bring lot stuff home sebab nanti by the end of this semester kitorang nak kena kosongkan rumah. So mati la I nak kena hangkut semua barang-barang ne sorang-sorang masuk dalam stor. Haiyaa!.Hmm. Tapii..Sedih bila terpaksa tinggalkan anak I sorang sorang kat sini. Actually I bukan taknak bawak balik Coco tapi susah la nak bawak die ke hulur hilir. Dah la balik naik train. Tapi kalo naek flight pon I xkan bawak balik jugak unless naek kereta then I akan bawak balik Coco. Kesian anak mummy. Tapi takpa mummy janji mummy akan balik sini cepat2 sebab mummy pon risau tinggal coco sorang sorang. Just only one thing mummy nak pesan supaya coco jaga diri baek2 kat sini. Jangan nakal2 okay. Mummy sayang coco walau ape pun yg terjadi. Memandangkan mummy akan balik 3 minggu so mummy akan post surat tuk coco nanti k. No worries. You will always be my sweetheart.


mummy's sweetheart!

P/s: Do pray for my safe journey. Amin.:)

Bunch of love,
aten NERD

4 comments:

sila komen komen