Tuesday, November 30, 2010

Hell-Oh Blog !

Hello hello people. Jerit kuat kuat. Emosi oh emosi. Penat dan penat.
 Done with four papers still got another two.
 Ye aten dua paper je lagi. Lepas ni dah boleh buat laungan 'merdeka' kuat kuat. Can't wait can't wait.
 Nak balik rumah jumpa loveliesss merangkap keluarga tercinta,
 sahabat karib yang baru pulang dari Aussie, sahabat karib yang baru putus cinta dan sedang bercuti semester, sahabat karib yang bakal habis praktikal dan bakal sambung pengajian kembali serta sahabat karib yang bakal melanjutkan pelajaran ke New Zealand. If God will, I ll be in Kelantan right after am done with my last paper okay babes. Sila tunggu kepulangan saya nanti ye. Rindu sama kau bah.

 Alhamdulillah hari ni saya berjaya lagi menduduki dua kertas dengan jayanya. Tepuk tangan untuk diri sendiri (kepapkepapkepupkepap). Pagi dan petang. Pagi paper agama Islam sebelah petangnya paper Mandarin. Exam tadi dicucuri dengan rahmat Tuhan. Masuk je hall terus hujan. Keluar hall hujan masih berguguran. So, habis je paper tadi Kak Ja & Kak Aida ajak pegi  sushi king. Actually am not into sushi tapi kalau sikit sikit tu boleh la saya telan tapi kalau banyak banyak. OMG feel like vomit. Maaf sedikit jakun dengan sushi. Selesai mentekedarah bersama akak akak gojes kitorang pun jalan jalan pusing pusing nyanyi nyanyi beli beli donashi donashi yummy yummy then pulang ke rumah dengan muka penuh kebahagiaan. Penat tapi fun fun. Kenapa asyik cakap ulang ulang word ni. Huh. No idea tapi tapi saya tak tahu kenapa saya jadi macam ni sejak kebelakangan ini. Bahagia mungkin. Berat pun dah melonjak lonjak naik. Damn. Tssk ! Upload gambar makan tadi. Oh Berat ,macam mana kau nak turun ni kalau asyik makan je keje. *SIGH

Oh my foodelicous !

Jeling jeling pandang pandang


Vanilla ice-cream with choc syrup as a topping


Makan makan. Ini tak gemuk. :)



Donashi oh Donashi.



Sumpah tak tipu makanan di atas memang tidak mengemukkan. Lain kali boleh makan lagi. HAHA. Aten tak baik menipu nanti Tuhan marah. THE END.
Okay semua terima kasih kerana menerjah blog lapuk saya ni. Muax untuk korang.
 Terima kasih sikit sikit perut korang memang buncit. Eh silap perut saya memang buncit. 

p/s: Selamat malam semua semoga hidup anda diberkati oleh Sang Pencipta di atas sana. Amin. Senyum manja manja. But before the entry end I nak upload jugak pixca neh even ia dah berkurun lamanya ini.

East meet East. which means we are pure kelantanese.



xoxo,
aten NERD

No comments:

Post a Comment

sila komen komen