Saturday, November 6, 2010

AtashaafarahinAzahar

Gadis manis di atas masih single.
Oh ye sudah tepu otak ni sejak bercuti dirumah. Jadual bangun lewat saya masih berjalan lancar cuma hari ni dah ada sedikit kemajuan. dah pandai bangun awal. Bangga weyy sebab lepas subuh dah tak sambung tidur macam yang selalu saya buat kat UTHM. OMG! kalau la ayah tahu mati saya kena potpet2 dengan die. Hee. Ayah kalau terbaca blog kakak . Kakak mintak maaf awal2 ye. So kalo dah kantoi tak perlu nak kena dengar ayah babbling ag okay.Titik. Sepanjang saya kat rumah ne saya dah tak reti nak bloging padahal tiap tiap hari saya online. Cuma tak ade idea yang best untuk membuat post yang baru. Pudar je rasanye. Nak menulis pon dah jadi agak malas. Konfem kalau dapat pen mesti tulisan buruk gell macam tulisan kanak kanak baru pandai pegang pen sambil tulis ABC terketar ketar. Hee.Sebab dah lama tak buat latihan menulis kan. Seriously sepanjang tempoh bercuti saya kali ini sekali pun tak pegang buku dan pen lagi. InsyaAllah by next week study mood akan menjadi peneman saya sepanjang minggu nanti. *cehh,konon la stdy. Lagipun saya dah cakap ngan ibu nak mintak die temankan saya ke library untuk study. Tapi bila die cakap 'Alaa,zaman ibu dah lepass la kak. Kakak pegi la ajak Habib teman kan. Nanti ibu hantar korang' *Sobs. Ibu tak nak teman. Sedih. Tapi tak pe at least dia still sanggup hantar anak die ke library. Okay janji dengan diri sendiri mulai next week saya akan sentuh buku tanpa dipaksa oleh sesiapa for the sake of my own good. 

        Okay dah habis membebel kat atas, saya nak cite pulak kisah gambar gadis manis di atas tu yang caption tertulis die masih single. Aah yela die masih single tapi tak tahu lah available ke tak. For today I am taking this liberty to wrote about you tasha. Since pix you sorang je yang belum ade dalam belog lapuk I ne kan. Hee.

Jangan terharu pulak taw. I tulis ne ikhlas berdasarkan sepanjang tempoh persahabatan kita. Firstly gadis manis berstatus bujang di atas sangat best dan easy going tapi sangat sangat pemalu kalau tak kenal die. Shes a very secretive type of person. So bila ada apa apa rahsia saya lebih gemar berkongsi dengan dia. Perhaps lebih selamat berbanding dengan orang laen.Hee. Mula mula saya kenal awak saya takut tengok awak. Muka tegas tanpa secalit senyuman tapi saya tahu disebalik ketegasan itu ada hati yang sangat murni membuatkan saya seronok berkawan dengan awak. Ingat tak  first day kat Perwira. Kita share nasi sama sama padahal time tuh saya tak kenal pon awak tapi bila awak buat muka comel depan saya dan Akak Kyra tanya kitorang dah makan ke belum .saya terus pelawa awak makan sama sama. Bila ingat moment tu saya rasa sweet sangat. Rindu ohh. Hee. Pastu sepanjang orientasi di universiti awak la yang selalu menjadi bantal saya bila mood tidur-tak-tentu-masa saya datang. Bila cakap shaa tumpang bahu jap, terus awak rendahkan shoulder awak bagi saya lentok kat bahu awak. Terharu sangat bila ingat balik. Memang mengunakan awak sebagai bantal tidur bergerak sepanjang minggu orientasi. Sedar tak sedar rupanya kita ne banyak jugak persamaan. Contohnya, taste terhadap lelaki kita same.Tapi kekadang tu awak salu cakap saya macam Kelly. Mungkin awak terlalu rindukan Kelly sampai kadang kadang saya yang tak cun pon dah boleh jadi cun macam kelly. Bertuah kelly dapat bestfren macam awak. Hmm..Bila dah join debate kita dah jadi makin rapat. Awak sedar tak semua tu?. Awak selalu kejut saya pagi pagi ajak pergi latihan sama sama. Setiap kali saya lewat awak mesti tunggu dengan penuh kesabaran. *sobs,terharu atas kebaikan awak. hari tu time assignment debate tak siap awak tolong buatkan tuk saya tapi malangnya kantoi bila saya awal2 lagi dah text kak faz cakap tak dapat ciapkan assignment tu. Kesian awak nak kena jawab macam macam ngan dorang kan. Rasanya awa lah back up saya paling tegar setakat ne. Ape je yang berlaku mesti awak akan tolong saya settlekan problem saya. terima kasih Tasha. Ape yang saya tulis ne semua lahir dari hati saya yang berbentuk love ne. Hopefully bila awak dah berpunya nanti awak takkan lupakan saya dan saya nak awak tahu saya akan sentiasa doakan supaya awak ditemukan dengan lelaki yang baek sebab awak terlalu sempurna di mata saya. Saya sayang awak tashaa. terima kasih kerana sudi menjadi teman saya.

P/s: i miss Coco,Perwira,Batu Pahat,Blur2,Bigboy dan tuannya,Bestbuddies(BB),etc n etc.

Lovey dovey,
aten NERD

No comments:

Post a Comment

sila komen komen