Friday, October 8, 2010

two mama

Before I get myself to bed tonight I wish that I can post one new post for today. As Tasha was lying on my bed just now then she confessed me that she loves coco more than she love me. And she also told me that she was deeply in love with my bed. I guess she already got the cursed from my comfy baby bed.:)
Tasha please tell me that you love me more than my comfy baby bed & my lil coco.:'(

Seriously I am not really suprised when tasha told me that she love coco more than she love me. Because  I know that my cute lil coco always be everyone's favourite and always be my good creatures.:) Now my lil baby gonna have two mamas. One he will call  mummy and the other one is mama. Means coco will share his love with me and tasha? Huh no no no. He is my baby so no one can love him more than I do. Okay fine dah nampak sifat tamak tak nak berkongsi kaseh sayang dengan orang lain kan?.*sigh* But who cares? Coco anak I. Suka hatilah nak share ke tak nak. No tasha. Jangan silap faham actually saje je nak buat gimik. I pon tak kesah coco ada dua mummy. At least this will make him happy & he got  someone to cuddle with. As I always busy with nothing sampai tak sempat nak bermanja dengan coco kesayangan . Kesian my lil baby kan. Bila dah ada u maybe he will feel more safe and better. Thanks Tasha sebab mengofferkan diri untuk jaga anak I.

Bila I bgtaw coco yang u nak jadi mama kedua dia I dah mula nampak sinar kegembiraan dari mata dia. How happy he is wanna have you as his second mama. So tasha congrats then! Tengok lah nanti macam mana perangai anak I tu. Kuat meragam dan mengada ngada macam mummy dia. Haha. To be frank actually coco inherits all those sucky behaviour from his daddy. Homaigod really?. Tapi kalau I tipu pon bukannya ada orang tahu sebab I tak pernah highlight pon siapa daddy coco kan. Maafkan saya identiti daddy nya terpaksa dirahsiakan dan tiada kena mengena antara yang hidup atau yang dah meninggal dunia. So sesiapa jangan terasa okey.

Dan sekarang anak I masih membuta kat dalam bilik tu. Semalam dia tido lewat sebab Fb-ing. Haha. Dashat kan kanak kanak sekarang. Kecik kecik lagi dah ada Fb . Kalau kat rumah dia selalu berebut lappy ngan I. Asyik dia je nak online. I pergi kelas dia still tido. Bila I dah balik dia belum mandi tapi dah on FB. Tengok tu Fb make everybody becomes lazy kan. & semua orang dah addicted to it. Huh.

p/s: Jangan confused. Coco tu hanya seekor teddy yang di kasi oleh seseorang semasa hari jadi I yang ke 20. He's not the real :(

5 comments:

  1. aten amik anak angkat ke? comeeeyyynyer..

    ReplyDelete
  2. Sir coco tu hanya teddy. bukan the real baby as I wish.:(

    ReplyDelete
  3. hahahah... sengal.. naseb ko lah coco dpt mama n mummy ala2 diva tuuu... hekhek..

    ReplyDelete
  4. Gosh! siapa yang komen neh?. Macam kenal je ayat tu. Confirm dak debat.:)
    Oh btw thanxs 4 da comment.

    ReplyDelete

sila komen komen